No signal from HDMI at startup / Нет сигнала с HDMI при запуске

#1
Перестала запускаться Minix Neo U9 при запуске вроде появляется заставка а потом нет сигнала что делать кто подскажет
Mod edit: Minix Neo U9 stopped starting at startup, it seems a splash screen appears and then there is no signal what to do who will tell
 
Last edited by a moderator:

ArcticWolf

Trusted Helper
#2
Перестала запускаться Minix Neo U9 при запуске вроде появляется заставка а потом нет сигнала что делать кто подскажет
Mod edit: Minix Neo U9 stopped starting at startup, it seems a splash screen appears and then there is no signal what to do who will tell
Hi,

First, try connecting your U9-H to another TV or monitor. If you're lucky the device will then just boot normally. (If that works, once running adjust the U9-H's display resolution settings to "auto detect". That way, when you connect your U9-H back to the original TV again it will immediately auto adjust to the correct resolution on boot without a repetition of the same problem.)

If you're unlucky, you'll probably need to re-flash the device!! Read through this thread for additional information.....

https://theminixforum.com/index.php?threads/minix-u9-h-wont-start.1707/

You'll also need to read here as well....

https://theminixforum.com/index.php...ctions-for-neo-u9-h-with-the-burning-tool.29/

Post again if you have additional questions, (& please use English only) ;)!!
 
#3
I've seen this behavior sporadically once a month. I move the HDMI cable to another entry and then it works again until next month when I move back and works again.

У меня также, где-то раз в месяц. Надо пробовать с гругим входом и вроде получается.
 

notrui

Trusted Helper
#4
Top